PDA

View Full Version : Weird on-screen message...



MystikPiglit
01-09-2010, 02:12 PM
I clicked on 'Mark Forums Read' in the Quick Links section and this came up.... I've never seen one of those before.. :unsure:


Your submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator (http://wdisneysecrets.com/forums/sendmessage.php) and describe the action you performed before you received this error.

Esmeralda
01-09-2010, 02:18 PM
I think Keith has been putting that funny money into the meter again.

ukwdwnut
01-09-2010, 02:27 PM
i get it too diane and the messages are not marked as read either. keith hopefully will see this and act on it, as mods have no access to this

ukwdwnut
01-09-2010, 02:30 PM
just pm'd keith so bear with us plz Di

MystikPiglit
01-09-2010, 02:38 PM
That's okay...as long as I haven't broken something. :lol:

ukwdwnut
01-09-2010, 02:43 PM
That's okay...as long as I haven't broken something. :lol:

well you have ive reported you ;) :lol:

kidding hun hehe

MystikPiglit
01-09-2010, 02:46 PM
Cheeky.... :taunt:

ukwdwnut
01-09-2010, 02:57 PM
Cheeky.... :taunt:

ner ner ner ner ner :taunt::taunt:

Dawn
01-09-2010, 03:38 PM
Ooooh I just got it too and I didn't touch anything. :unsure:

MystikPiglit
01-09-2010, 04:35 PM
Uh-oh.... what has Keith been up to? :unsure:

keith
01-09-2010, 11:06 PM
I've never tried "mark all forums read" before :lol: but it's likely to be a result of the new forum software... I'll see if there's an easy fix but since we still havent finished upgrading, it may break again anyway :unsure:

I'll let you know if I find anything

josh.p.
02-09-2010, 12:18 AM
It works for me :unsure:

keith
06-09-2010, 10:27 PM
should be working now :yes:

MystikPiglit
07-09-2010, 03:19 PM
should be working now :yes:

Thank you, I'll try it once I've caught up with today's posts. :yes:

MystikPiglit
07-09-2010, 03:56 PM
Yay, it worked! :D