PDA

View Full Version : Spell checker



Skywatcher
16-03-2009, 07:59 AM
I know this has nothing to do with us but the spell checker went bonkers last night it was looking at and changing bits of words :unsure: as a result I had to spend 1/2 an hour making my TR make slightly more sense again - almost felt a bit 'viraly'

Tink
16-03-2009, 11:15 AM
:unsure: Spell checker here, or spell checker on your computer? :unsure:

Skywatcher
16-03-2009, 11:17 AM
the spell checker you can load up for the forums

Tink
16-03-2009, 11:19 AM
Really? Hmmmm... we'll have to have our Keith take a look. I'm sorry it made getting your trip report on a hassle. :hug2:

ukwdwnut
16-03-2009, 11:19 AM
yeah tink you can download and install ispell for IE not sure if it works on firefox tho

Tink
16-03-2009, 11:32 AM
Ah, I see. I use firefox as IE is just to buggy acting anymore. If it's attached to the browser then Keith won't be able to do much about it, no? :unsure:

Tink starts to frantically look for her geek. It's just a wee little geek and gets scared easily...

Dawn
16-03-2009, 03:28 PM
We have a spell checker? :unsure:

Skywatcher
16-03-2009, 03:40 PM
yep

Skywatcher
16-03-2009, 03:40 PM
although as mentioned its bobbins

Isafari
16-03-2009, 03:42 PM
yep

we do? :unsure: where?

Skywatcher
16-03-2009, 03:45 PM
click on the tick with abc over it and follow the link top right of the quick reply box

although don't as its bobbins

Claire
16-03-2009, 04:47 PM
Did I mention that Mac comes with one installed and picks up any inconsistencies automatically as you type? No?

keith
16-03-2009, 06:56 PM
Did I mention that Mac comes with one installed and picks up any inconsistencies automatically as you type? No?

Claire ;-) :lol: that's one of the best things about the Mac. I havent found anything that works anywhere near as consistently for windows

Spell checker on here, hmmm I can't say I've tried it but now I don't think I'm going to anyway as it's apparently bobbins :lol:

ukwdwnut
19-03-2009, 11:13 AM
ispell works great on IE but firefox doesnt recognise it on here :(