Results 1 to 6 of 6

Thread: Uploading to the Gallery

  1. #1
    Senior Member Mags's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,579
    Post Thanks / Like
    I hope this is the correct forum. Im having big problems uploading to the gallery. If I upload pictures to the members' gallery, Im fine. However I started last night to upload to Seaworld and managed one photo. I tried some more and even though it went through the process of uploading and told me i was sucessful, there was nothing there. I then went back to uploading to the members' gallery and again the was fine. What is happening guys? :shocked025:
    Two further questions - is there a US and IOA section and is there a 'delete' function. I mistakenly uploaded two of the same and want to delete one ?

    Margaret

  2. #2
    Administrator keith's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    United Kingdom
    Posts
    20,872
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Mags, post: 23037
    I hope this is the correct forum. Im having big problems uploading to the gallery. If I upload pictures to the members' gallery, Im fine. However I started last night to upload to Seaworld and managed one photo. I tried some more and even though it went through the process of uploading and told me i was sucessful, there was nothing there. I then went back to uploading to the members' gallery and again the was fine. What is happening guys? :shocked025:
    Two further questions - is there a US and IOA section and is there a 'delete' function. I mistakenly uploaded two of the same and want to delete one ?

    Margaret
    Hi Mags :)

    Thanks for using the gallery :) I'll have a look..... there really shouldnt be any difference between the members gal and the seaworld one :/

    We can certainly make a US/IOA section :)

    I'll check if delete is turned on
    Disney information? Try our online guidebook at http://wdisneysecrets.com
    Get your own Disney Countdown at http://toys.wdisneysecrets.com









  3. #3
    Senior Member Mags's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,579
    Post Thanks / Like
    Thanks Keith. Appreciated.

    Margaret

  4. #4
    Senior Member Mags's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,579
    Post Thanks / Like
    OK Keith, Ive been uploading a lot of photos but everything loads fine except for Seaworld. I still have the same problem. The uploading process happens, Im told Im successful and then there is no photo

    Margaret

  5. #5
    Administrator keith's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    United Kingdom
    Posts
    20,872
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Mags, post: 23460
    OK Keith, Ive been uploading a lot of photos but everything loads fine except for Seaworld. I still have the same problem. The uploading process happens, Im told Im successful and then there is no photo

    Margaret
    Thats just totally bizarre! I wonder whats up with the seaworld group then hmmmm I bet Dorothy's broken it (she does that) :shocked025: Thanks for letting me know, I'll go compare all its settings to the other groups
    Disney information? Try our online guidebook at http://wdisneysecrets.com
    Get your own Disney Countdown at http://toys.wdisneysecrets.com









  6. #6
    Senior Member Mags's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,579
    Post Thanks / Like
    Either that or the Crayola woman has been sticking the colouring sticks in the workings again! :shocked025: :p015:

    Margaret

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •