Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 149

Thread: Board stability?

  1. #11
    Moderator
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Virginia
    Posts
    16,476
    Post Thanks / Like
    I have been having the same problem. I don't remember when it started though I thought it was before the chatbox came back.












    I am a travel agent with The Magic For Less Travel. Please private message me if you'd like help booking a trip!

  2. #12
    Senior Member uscwest's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,150
    Post Thanks / Like
    I'm seeing no problems using Firefox.





    My Facebook Profile: Facebook

    To the world you may be one person, but to one person you may be the world. - Heather Cortez

    When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. - Jimi Hendrix



  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Billericay,Essex, UK
    Posts
    11,340
    Post Thanks / Like
    im using firefox now for the last few months and its totally stable for here and pretty instant changing pages and posting too
    Mick

    Sunridge Woods Villa Oct 2000 & 2002
    Esprit/Calabay Parc Oct 2004
    Sunset Ridge Oct 2008



  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    10,686
    Post Thanks / Like
    Unfortunately still seems to be happening - IE crashes with a fatal error and asks if you want to send the report - would be good to know how many people this happens to

  5. #15
    Administrator keith's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    United Kingdom
    Posts
    20,764
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Skywatcher, post: 88295
    Unfortunately still seems to be happening - IE crashes with a fatal error and asks if you want to send the report - would be good to know how many people this happens to
    hmmm :( Struggling to think what it could be now because other than the chat thingy, the rest of whats on here is normal standard web stuff

    Does it happen when you do anything specific? go into a specific thread or anything or when you click on something?
    Disney information? Try our online guidebook at http://wdisneysecrets.com
    Get your own Disney Countdown at http://toys.wdisneysecrets.com









  6. #16
    Senior Member mumof2's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    West Sussex
    Posts
    9,023
    Post Thanks / Like
    i've been having similar over the past few days, possibly the past week i can't remember! i get a non-responsive message then i have to close down the window and send an error report.

    it happens in various thread so i can't be specific but i have noticed that sometimes it's the introduction threads, other times when i'm viewing a thread Crayolla has posted in......!




  7. #17
    Administrator keith's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    United Kingdom
    Posts
    20,764
    Post Thanks / Like
    ok that's useful to know.

    One of the reasons Internet Explorer is an awful web browser is that it does get snagged up sometimes when it's waiting for items to load.

    I'd suggest clicking on the USER CP link above, then edit options and find in there "show signatures" turn that off so it has no tick mark, save your options and see if that helps.

    If it helps it'll point to internet explorer not liking some of the things in signatures (perhaps stuff that links to external sites)
    Disney information? Try our online guidebook at http://wdisneysecrets.com
    Get your own Disney Countdown at http://toys.wdisneysecrets.com









  8. #18
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Northern Illinois
    Posts
    4,060
    Post Thanks / Like
    I'm using IE and I don't have any problems at all. Maybe Mr. Skywatcher is the one who unstabilized the board to begin with

  9. #19
    Administrator keith's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    United Kingdom
    Posts
    20,764
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Dorothy, post: 90098
    I'm using IE and I don't have any problems at all. Maybe Mr. Skywatcher is the one who unstabilized the board to begin with


    It really can depend what else is on the system for example certain antivirus products interfere with the loading of web pages as they check them out. An error on a page or something that doesnt load can bog it down in the checking phase, never giving the data over to IE itself which then sees it as unresponsive and dies

    would be interesting to know what antivirus package affected people are using
    Disney information? Try our online guidebook at http://wdisneysecrets.com
    Get your own Disney Countdown at http://toys.wdisneysecrets.com









  10. #20
    Senior Member mumof2's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    West Sussex
    Posts
    9,023
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Keith, post: 90094
    ok that's useful to know.

    One of the reasons Internet Explorer is an awful web browser is that it does get snagged up sometimes when it's waiting for items to load.

    I'd suggest clicking on the USER CP link above, then edit options and find in there "show signatures" turn that off so it has no tick mark, save your options and see if that helps.

    If it helps it'll point to internet explorer not liking some of the things in signatures (perhaps stuff that links to external sites)
    i've done that Keith, so far so good.....but i can't see any signatures now!




Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •