problem with smilies

Discussion in 'Guest Services and Announcements' started by lisaw, Aug 2, 2011.

  1. lisaw

    lisaw New Member

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Messages:
    4,941
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    catering assistant
    Location:
    Berkshire UK
    Not sure if it's me or if there is a problem on the boards but everytime I add a smilie to a post everything goes haywire. The site flashes and goes black and repeats itself down the page <--- very technical me! :won'taddlaughingsmiliehere!:

    If I shut the page down and come back in it works again! :unsure:
     
  2. Dizneyblonde

    Dizneyblonde Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Messages:
    3,757
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Cornwall
    You've broken them with overuse because you are going on holiday and I'm not!
    :taunt::tongue:
     
  3. Dizneyblonde

    Dizneyblonde Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Messages:
    3,757
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Cornwall
    Smilies working ok for me!
    :thumbsup:
     
  4. Wendy

    Wendy A hui hou kakou Makuakane Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Messages:
    29,344
    Likes Received:
    131
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Neverland
    It happens to me sometimes and then other times it works fine :unsure: I think it's because they haven't been categorised and because there are so many of them, it takes a while to load.
     
  5. ukwdwnut

    ukwdwnut New Member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    11,231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    IT Manager/Support
    Location:
    Billericay,Essex, UK
    i dont think what lisa is describing has to do with the categorising, that sounds like something different altogether. the whole smiley page populates for me after about 20secs, but im on a slow 3 meg connection speed :(
     
  6. Britchick

    Britchick Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Messages:
    15,514
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    38
    I think it can sense you're over excited! :tongue:
     
  7. Dawn

    Dawn New Member

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Messages:
    14,295
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    In the red...
    I get the same problem as Lisa if I try to open up the smilie window.:unsure:
     
  8. Wendy

    Wendy A hui hou kakou Makuakane Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Messages:
    29,344
    Likes Received:
    131
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Neverland
    I just thought it was connected because I know there were some problems a while ago with this.

    I get exactly the same as Lisa and Dawn, unless I type it in manually, or use the ones on the right of the box, I don't bother with smilies any more. :shrug:
     
  9. Dawn

    Dawn New Member

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Messages:
    14,295
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    In the red...
    yep same here :shrug:
     
  10. ukwdwnut

    ukwdwnut New Member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    11,231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    IT Manager/Support
    Location:
    Billericay,Essex, UK
    hmmm, then it must be connected somehow, dont understand why tho. but they do need sorting out, its a pain in the proverbial looking for them and the colouring is just horrendous to see what they are. i very rarely open that window because they are so hard to find.

    what browser are you all using?
     
  11. Wendy

    Wendy A hui hou kakou Makuakane Staff Member Administrator

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Messages:
    29,344
    Likes Received:
    131
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Neverland
    It happens with IE9, IE8, Chrome and the lastest Firefox :unsure:
     
  12. ukwdwnut

    ukwdwnut New Member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    11,231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    IT Manager/Support
    Location:
    Billericay,Essex, UK
    ive got IE9 & the latest firefox and nothing happens when i open up the smiley window. :unsure:
     
  13. ukwdwnut

    ukwdwnut New Member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    11,231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    IT Manager/Support
    Location:
    Billericay,Essex, UK
    ive got IE9 & the latest firefox and nothing happens when i open up the smiley window. :unsure:

    does anyone belong to another forum that this is happening to? if so see if its the same on there!!
     

Share This Page